Skyhawks

In cazul in care nu stiati, Matell a avut la activ cateva desene animate chiar foarte interesante. In afara de serialele de desene animate cu Barbie, ei au mai sponsorizat si o serie denumita “Skyhawks” care a durat 17 episoade si de care sigur nu ati auzit. :)) Primul episod a rulat in 1969 pe ABC si a fost realizat de catre Pantomime Pictures si Ken Snyder Production.

Povestea este centrata in jurul firmei aviatice Skyhawks Inc. care este condusa si detinuta de catre familia Wilson. Capul familiei este Mike “Cap” Wilson. El este vaduv si are mai multi copi in grija: cei doi gemeni ai sai de 17 ani, Steve si Carolyn, si fratii sai vitegi, Baron “Red” Hughes (14 ani) si Cynthia (9 ani). Mika are si o iubita, Maggie McNally, iar ajutorul sau este mecanicul Joe Conway. Ca in orice serial de desene animate care se respecta avem si un personaj negativ: concurentul lui Cap, Buck Devlin.

Actiunea este clasica: apar tot felul de situatii in care avioane sunt in pericol, guvernul are nevoie de ajutor in secret, piloti sunt in pericol. Unul dintre responsabilii pentru realizarea (desenarea) acestui desen animat este legendarul Alex Toth despre care o sa va povestesc curand. Puteti vedea schitele lui mai jos. Va invit sa vedeti si genericul de inceput. Nu-i asa ca sunt minunate toate aceste desene din acea perioada? :X

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back