Nickelodeon cumpara Testoasele Ninja

Faimoasele testoase ninja (“Teenage Mutant Ninja Turtles“) au parte de o schimbare. Mai bine zis de un upgrade si o inviere. Nickelodeon tocmai a achizitionat drepturile pentru franciza testoaselor ninja de la Mirage Group si 4Kids Entertainment pentru 60 milioane $!. Asta da suma pentru o franciza de desene animate. Eu zic ca merita fiecare cent pentru ca nu exista copil in aceasta lume care sa nu fi auzit de Teenage Mutant Ninja Turtles cu ale lor pizza.

Mai mult de atat, Nickelodeon intentioneaza sa lanseze in 2010, in acelasi timp cu noul film live-action, o serie de desene animate CG (computer generated). Sunt sigura ca multi dintre voi o sa sariti in sus de fericire, dar eu tot sper la o serie desenata cu manuta. :( Puteti spune ca sunt demodata si invechita, dar oricat de mult mi-ar placea animatia pe computer, iubirea mea ramane cea realizata cu un creion si o hartie.

Oricum vestile sunt bune. Asteptam cu interes filmul live-action realizat de catre Paramount si care o sa se concentreze pe originile testoaselor (nu devine deja cliseu faza cu inceputurile?!) plus seria de tv CG.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back