Garfield and Friends

Toata lumea stie ca sunt fana de pisici. Desi, in acest moment, posed doua superbe exemplare de hamsteri pitici Roborovski, iubirea mea raman pisicile. Din acest motiv unul dintre personajele mele preferate este motanul Garfield. :X El a fost creat de catre Jim Davis in 1978 si este detinatorul recordului Guiness pentru cel mai publicat personaj de benzi desenate.

In 1988, pe CBS, a aparut seria de desene animate “Garfield and Friends” care a durat pana in 1994 fiind compusa din 121 de episoade pe parcursul a 7 sezoane. Seria a fost produsa de catre Film Roman, United Feature Syndicate si Paws, Inc. Evident ca showul a fost difuzat sambata dimineata si a beneficiat si de mici animatii cu alte personaje create de catre Jim Davis, “Orson’s Farm“.

In mod normal acum ar trebui sa va spun pe scurt despre ce se intampla in acest serial de desene animate, dar lucrurile sunt mai simple decat credeti. De ce? Pentru ca o pisica INTOTDEAUNA este centrul universului. ;;) Vorba aia: un caine are stapani, o pisica are servitori. :))
In cateva cuvinte despre show:
Garfield e gras si lenes
Garfield mananca lasagna
Garfield il chinuie pe Odie (cainele prost)
Garfield ii face faze stapanului sau, Jon Arbuckle, care tot timpul are ghinion la femei
Garfield il iubeste doar pe Pooky (ursuletul de plus)

Apoi, ca o concluzie: Garfield este cel mai frumos, destept, iubitor, magnific, senzational, mirabolant pisic de pe acest Pamant. :D
V-am convins sa va luati o pisica sau sa va uitati la acest serial? Daca inca nu, va invit sa urmariti clipurile de mai jos.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Creat de: Jim Davis
Scenariu: Mark Evanier, Sharman DiVono
Regizor: Jeff Hall, Tom Ray, Dave Brain, Vincent Davis, Ron Myrick, and more…
Voci:
Lorenzo Music
Gregg Berger
Thom Huge
Julie Payne
Desirée Goyette
Victoria Jackson
Howard Morris
Frank Welker
Maria Darling
Sursa

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back