Cum a fost la Hotcity Live

Ieri am fost impreuna cu Catalina la evenimentul organizat de catre Hotcity, Hotcity Live: Traieste-ti pasiunea. Aceasta prima editie a seriei Live a avut ca tema pasiunile si povestile noastre. Am vorbit alaturi de Marie Jeanne, Nadia (desenatoarea Hotcity) si Florin Ionescu.

Pot spune cu mana pe inima ca mi-a placut la maxim aceasta intalnire. Dupa ce am spus toti cateva cuvinte despre pasiunile noastre, ne-am dat drumul la vorbit si am dezbatut, pana in luna si stele, tot ce a insemnat copilaria noastra si nu numai. Pentru Marie Jeanne ea a insemnat cititul de carti si “1001 de nopti“, pentru Nadia desenatul de personaje, pentru Florin descoperirea lumii benzilor desenate si pentru noi doua…desenele animate evident!

Ne-am uitat la un episod din “Cartea Cartilor“, am ras gandindu-ne cum se goleau strazile la ora 7 si jumatate seara si ne-am clatit ochii cu primul episod din “Sandy Bell“. La sfarsit discutia a fost dominata de neoprita vorbarie a mea si a Catalinei, cu sustinerea lui Marie Jeanne, in timp ce toti cei din jur se minunau cum de stie Catalina pe ore si pe zile cand au fost difuzate anumite seriale de desene animate. :)) Am dezbatut putin si problema anime-urilor noi si perceptiei gresite a oamenilor vis-a-vis de ele, dar acesta este subiect pe care il vom aborda, pe larg, in curand, aici.

Pana atunci doresc sa ii multumesc lui Sorin Tudor si Hotcity, in numele echipei, pentru o seara minunata, o ambianta relaxanta si o companie fascinanta. :D Sper ca vom putea repeta experienta.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back