Beetlejuice – “Laugh of the Party”

Hei! Trebuie sa recunosc ca nu ma dau in vant dupa importarea de sarbatori straine, cand le avem si noi p’ale noastre. Totusi, ma gandesc ca orice scuza e buna atunci cand vine vorba de desene animate ;)).
Din acest motiv, astazi incepem o “serie” de desene animate ce au ca subiect “Halloween” si vom merge cu pana pe 31 octombrie, ziua cand e sarbatoarea cu pricina.
Pentru ca e vorba de Halloween, atunci ma gandesc ca cel mai reprezentativ personaj este Beetlejuice si drept urmare el va incepe seria propusa de mine.

Sumar
Este Halloween si Claire anunta o mare petrecere in Peaceful Pines. Afland de asta Lydia se hotaraste sa faca si ea o petrecere doar ca abia apoi realizeaza ca are cateva mari probleme. In primul rand nu are costum – pentru ca, bineinteles, nu poate sa poarte singurul costum din garderoba si anume: un iepuras roz. Apoi, nu se pune problema sa fie mancare sau decoratiuni. Si, colac peste pupaza, nimeni nu vrea sa vina.
Cu toate acestea Lydia are un atu pe care altii nu-l au: Beetlejuice si cu “ajutorul” lui, Peaceful Pines va avea un Halloween cum n-a mai avut vreodata >:)

It’s showtime!” :->

IMDb

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back