Alvin and the Chipmunks’ Halloween

A venit randul celor trei veverite sa treaca prin toate spaimele ;)). Avem pentru voi doua dintre aventurile spooky ale celor trei.

Nightmare on Seville Street
Atunci cand micutii Alvin, Simon si Theodore nu-l asculta pe Dave, ce se intampla? Se intampla ca vor avea o noapte mai teribila decat si-au inchipuit vreodata.
Dave si baietii merg la film si Alvin vrea neaparat sa vada “Hideous Harold”. Bineinteles ca fiind un film de groaza, Dave este impotriva si cumpara bilete la un film mai potrivit pentru cei trei micuti. Doar ca, el nu se gandeste ca Alvin va face dupa capul lui. Simon si Theodore se vad nevoiti sa-l urmeze pe Alvin ci cei trei vor iesi de acolo speriati la culme. Insa lucrurile nu se sfarsesc aici pentru ca, odata ajunsi acasa si pregatiti de culcare, baietii se vor gandi doar la Hideous Harold care vine dupa ei.

Don’t fall asleep,
Whatever you do.
Or Hideous Harold
Will come after you!

>:)

IMDb

Trick or Treason
Neastamparatul Alvin are o idee “geniala”: sa se alature unei gasti de pustani ce faceau parte din “Monster Club”. Ocupatia acestui club era sa joace tot felul de feste de Halloween. Si iata ca tinta lor din acest an nu este altul decat unul dintre prietenii lui Theodore. Alvin este atat de dornic sa intre in club incat nu tine seama de parerea fratilor lui dar isi va da seama curand cat de mult greseste si va rezolva situatia.

IMDb

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back