Warner Bros. se implica in DC Comics

thumb-dc Cred ca este cea mai ciudata si intensa perioada pentru lumea bd-urilor. Dupa ce Disney a anuntat ca a cumparat Marvel, acum alt gigant, Warner Bros., isi pune toate ambitiile in compania rivala Marvel, DC Comics. Astfel presedintele actual, Paul Levitz, a demisionat din postul sau de publisher si director pentru a reveni la cel de autor, iar Diane Nelson, care s-a ocupat de franciza Harry Potter, devine noul presedinte a DC Entertaiment.

Aceasta noua companie o sa se ocupe de tot ce inseamna DC Comics si legatura lor cu compania mama, Warner Bros., in special in ceea ce priveste realizarea filmelor inspirate din universul benzilor desenate. Cititi comunicatul oficial AICI.

Wow! Va dati seama ca incepe un razboi cinematografic, si nu numai, intre doi giganti care, in sfarsit, scot toate “armele” de la naftalina? ;;) Eu zic ca urmeaza timpuri interesante si palpitante! Cititi AICI o lista cu proiectele cinematografice DC Comics la care se lucreaza.

dc_comics

Tag-uri:

  • Citind comunicatul respectiv am aflat ca un nou serial va incepe din ian 2010 pe FOX, Human Target, bazat pe bd`ul cu acelas nume. Sper ca se va ridica la nivelul celorlalte seriale de pe FOX precum ’24’,’House M.D.’,’Lie to me’ ,desi ma indoiesc. Pare a fi un James Bond fara gadgeturi. Confessions of a TV series addict :)).

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back