The Jetsons – 2012

jetsonsss …Stiu ca familia futurista Jetsons nu a poposit inca pe meleagurile Desenele Copilariei, insa daca tot Ada a trecut la pupitrul stirilor, m-am gandit sa o acompaniez si eu.

The Jetsons ii stiti, ati auzit de ei, nu stiti detalii pentru ca nu am scris de ei ( am mai zis ca promit sa le fac un review cat mai curand ? :D) si…. la fel , nu stiti ca producatorul Sin City, Robert Rodriguez vrea ca sa inceapa filmarile pentru Live Actionul The Jetsons ( varianta 3D – Normal) si sa amane un pic proiectele Sin City 2 si 3. Vestea nu i-a bucurat prea mult pe fanii Sin City, insa numai ideea unui film 3D cu tot felul de gadgeturi din anul 2961 suna mai mult decat interesant, si parca ar compensa cat de cat atmosfera noir a filmului Sin City. Deocamdată nu se stie nimic despre actorii care vor interpreta aventurile familiei din viitor. Aflat în lucru de ani de zile, filmul are deja un scenariu scris de Adam Goldberg si a fost rescris de foarte multe ori, ajungand in sfarsit la o forma finala. Despre scenariu, se stie ca se va respecta aerul retro al serialului din anii ’60, si ca actiunea va fi plasata undeva in anii 2300 si ceva.
The Jetsons este un fel de continuare a serialului The Flintstones, produs de aceeasi Hanna & Barbera. Diferenta principala dintre cele 2 seriale fiind normal Timpul: Trecut indepartat – epoca de piatra – The Flintstones, viitor indepartat – 2961 – The Jetsons. Ok… revin cu mai multe informatii despre cele 2 seriale, pentru ca e mult de povestit.
Cat despre o eventuala data a aparitiei live-actionului The Jetsons – Un probabil 2012. Sa fim noi sanatosi pana atunci ! :)

jetsons_1

Credit poza

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back