Stiri pe scurt

Universal a incheiat negocierile cu Mattel si o sa realizeze un live-action cu celebra papusa Barbie. :D Wow, am emotii! Sper ca actrita care va juca rolul principal sa poata portretiza tot ce inseamna Barbie pentru pop-culture. Oare o sa fie mai popular decat filmul “The Bratz“, live-action-ul inspirat de papusile rivale?

Sega a anuntat ca se pregateste de lansarea unui joc care il are ca personaj principal pe eroul Marvel, Thor. Deocamdata sunt doar informatii neoficiale, dar lumea jocurilor spera ca zvonurile sa fie adevarate.

He-Man and The Masters of The Universe o sa aiba parte de noul film pana la urma! \:D/ Desi va anuntam ca Mattel si Warner Bros. nu s-au inteles asupra proiectului, uite ca Sony Pictures a intrat in peisaj si s-a apucat de realizarea noului live-action cu alter-ego-ul printului Adam. Eu raman la parerea ca filmul din anii ’80 este un must pentru orice fan de super-eroi. :X Mai multe detalii AICI.

– in universul Marvel se anunta urmatoarele filme (zvonuri): Fantastic Four, Wolverine 2, X-Men spin-offs, Daredevil, Silver Surfer, Spiderman 5 si 6, Sub-Mariner, Iron Man 2, Captain America si Thor. :-B Sa nu ne plangem ca nu avem ce vedea!

– Desi drepturile pentru Popeye Marinarul au fost preluate de catre Marvel trebuia sa fac un paragraf separat ca sa anunt ca o sa avem o reinviere a lui Popeye The Sailor Man! Se pare ca o sa fie ceva diferit fata de ce am vazut pana acum asa ca trebuie sa fim pregatiti. Oare o sa ne placa la fel de mult ca si originalul?

Tag-uri:

  • Fan Boomerang

    O sa apara o noua serie desene animate cu Popeye Marinarul?pai asta este o veste extraordinara,ai zece beri de la mine.

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back