Melodia zilei

Se intampla ca unul dintre cele mai bune anime-uri ale anului 2009, sa aiba ca intro melodia celor de la Oasis, numita “Falling Down“.
Serialul in cauza se numeste Higashi no Eden ( Eden of the East) si are, spre dezamagirea mea, doar 11 episoade.
Spre bucuria mea, acesta va fi urmat de doua filme ce vor avea premiera la sfarsitul acestui an (primul film) si la inceputul anului viitor (al doilea film).
Trebuie sa recunosc ca nu sunt mare fana a trupei Oasis dar acest cantec a ajuns sa-mi placa, tocmai din cauza ca l-am ascultat de multe ori urmarind serialul.
Melodia are doua videoclipuri: primul facut dupa lansarea melodiei, iar cel de-al doilea lansat in editie limitata in Japonia si legat de serialul pomenit. Acest al doilea clip v-il las spre vizionare mai jos.

PS: In anumite momente ale clipului se poate vedea un anumit tip de telefon, telefon ce este folosit de personajul principal si alte cateva personaje din serial. Acest telefon a fost fabricat in editie limitata de compania NEC – eu, care nu sunt moarta sa-mi schimb telefoanele doar pentru ca apare ceva mai smecher pe piata, as face acest lucru pentru modelul asta :”>

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back