Woody Woodpecker – “Fat in the saddle”

woody Ahhh…:X Zilelea astea m-am uitat la desene animate impreuna cu surioara mea, si am gasit-o prin calculator si pe ciocanitoarea Woody. Mi-am adus aminte cat de fericita eram, cand aveam vreo 8 ani, si pe TVR1 incepea “Woody Woodpecker Show“. Imi placeau nu doar desenele, dar si vocea domnului Mihai Cabel, pe care l-am avut invitat la Serata Desenelor animate. Si daca tot mi-am adus eu aminte, am zis sa va aduc si voua aminte de Woody si rasul ei haios. Chiar daca in trecut desenele nu erau dublate ca astazi, cred ca tuturor ne face placere s-o revedem pe Woody.

In episodul de astazi, ciocanitoarea se angajeaza ca si curier calare. Prima sarcina pe care o primeste este aceea de a duce o carte postala la San Francisco. Bineinteles ca drumul e plin de peripetii, dar Woody sireata, ajutata de calul ei, reuseste sa-l invinga pe indianul care ii tot pune piedici si vrea sa-i fure cartea postala. Mi se pare foarte amuzant episodul, mai ales fazele cu “stampila” :))

Va invit sa cititi si un articol scris de Kmeleon despre Woody si sa vizionati inca un episod amuzant cu ciocanitoarea.

Tag-uri:

  • desenul animat al copilariei a fost acesta http://www.youtube.com/watch?v=Qn6LRzIS3NU , şi-acum, chiar dacă am trecut de vremea lor, când simt nevoia mai trag cu ochiul la Maria Mirabela, doar că acum pe youtube, nu ca înainte, la ecranul alb-negru al televizorului :D
    şi-a pierdut parcă din farmec…

  • Woody Woodpecker!Preferata mea :X >:D<

  • ce frumos…unele dintre favoritele mele…

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back