The Super Hero Squad Show – Marvel

thumb-marvelmicPentru ca am zis ca este cazul sa povestim cu voi si despre seriale de desene animate noi, dar care sunt amuzante si merita atentia noastra, vreau sa va povestesc despre noul serial marca Marvel care o sa aiba curand premiera pe Cartoon Network (al lor, nu al nostru…), mai bine zis pe 19 septembrie. Show-ul se bazeaza pe linia de jucarii si jocurile video care infatiseaza eroi celebri din universul marvel sub forme…pufoase si dragute. :D Adica variantele tinere si “inocente” ale lui Wolverine, Iron Man, Captain America etc.

Ca sa va lamuriti mai bine cum stau lucrurile puteti sa vedeti teaser-site-ul dedicat acestui serial si un promo. Ce parere aveti? Este bun acest serial pentru copii?

Tag-uri:

 • Chiar ma apuca nostalgia cand vad cum personaje precum Wolverine, Spiderman se transforma in niste caricaturi penibile. Cauza: non-violenta dusa la extrem.
  Vor urma replici de genul -> Wolverine : ‘Te rog frumos sa nu mai faci rau.’ Magneto: ‘Bine, m-ai convins. Maine fac munca in folos public.’ (Magneto nefiind ironic).

 • Ada

  :)) :)) Foarte tare imaginea cu ei buni. :)) Sigur nu o sa se puna problema ca ei sa devina numai buni. Adica cel putin sper ca Disney nu o sa renunte la spiritul care a consacrat eroii Marvel…

 • Mie imi plac la nebunie cum sunt desenati. Plus actiunea si glumele. Este foarte reusit pana acum desenul. Zic eu! :))

  Nu am vazut episodul 6 :(

Parteneri

 • AnimationMagazine.eu
 • Edge and Back