Stiri pe scurt

 • – Un serial pe care il apreciez si care ma ditreaza mult este “Ghost Whisperer” cu Jennifer Love Hewitt. Actrita se pare ca este indragostita la randul ei de benzile desenate asa ca s-a hotarat sa creeze si sa publice o serie de BD bazata pe serialul CBS in care joaca. “Jennifer Love Hewitt’s The Music Box” este o serie de 10 numere care povestesc istoria ciudata a unei cutiute muzicale care creaza probleme oricui o are. Seria este scrisa de Jennifer impreuna cu veteranul BD Scott Lobdell si o sa fie desenata de artisti celebri precum Michael Gaydos, Casey Maloney, Adam Archer si Joe Rubenstein. Primul numar apare in noiembrie si recunosc ca de abia astept sa il citesc. (Sursa)

  musicbox_issue1_cover
 • Astro Boy are parte nu numai de un film cat si de o editie speciala de BD realizata de catre IDW Publishing si care beneficiaza de 4 numere saptamanale. primul numar a aparut miercuri si aveti mai jos cateva imagini din el via USA Today.


  Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
  Photobucket Photobucket Photobucket
  Photobucket
 • Swamp Thing, un celebru personaj din universul DC Comics, se pare ca o sa beneficieze de o noua adaptare cinematografica, de data aceasta 3D. Joel Silver, producatorul seriei “Matrix“, a anuntat ca este interesat de ceva vreme de acest proiect si spera ca o sa-l realizeze. primul film live-action cu Swamp Thing a fost realizat in 1982 in regia lui Wes Craven.
 • Tag-uri:

  Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back