Young Samson & Goliath

thumb-samson Revin cu un desen animat din seria celor difuzate sambata dimineata pe canalele americane. Purtand semnatura Hanna si Barbera, serialul “Young Samson & Goliath” a avut premiera in 1967 pe NBC.

Combinatia intre fantezia Hanna si Barbera si povestile biblice este ilara. Samson este un adolescent si Goliathun caine! :)) =)) Atunci cand apare vreun erou negativ cu super puteri, Samson isi loveste cele doua bratari una de cealalta si se transforma intr-un Samson puternic. Goliath devie si el un leu neinfricat. Samson are multiple puteri magice: super putere fizica, unde de soc care ies din bratarile lui, puterea de a sari mari distante, agilitate. Goliath are aceleasi puteri, dar razele lui ucigatoare ies din ochi.

Nu multe mai sunt de zis despre acest serial avand in vedere ca este similar cu multe altele produse de Hanna si Barbera si chiar cu He-Man. Mai mult decat atat vocea lui Jonny Quest, Tim Matheson, este si vocea personajului nostru principal.

Cu toate acestea sunt sigura ca v-ar face placere sa urmariti episoadele din “Young Samson & Goliath” asa ca va invit mai jos sa le savuzati. ;)

Sursa

Nr. episoade: 20
Lungime episoade: 30 min
More info

Photobucket Photobucket

Upload credit: DsandsMan

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back