Captain N: The Game Master

Astazi il avem ca invitat pe Capitanul N, N de la Nintendo! ;;) Sigur marea majoritate dintre voi a avut cel putin un joc de la Nintendo, corect? Atunci sigur o sa va bucurati de aceasta productie japonezo-americana care incorporeaza elemente din marea majoritate a jocurilor Nintendo din acea perioada.

DiC Entertainment
, cei care ne-au adus si Double Dragon, ne prezinta in aceasta serie din 1989, aventurile lui Kevin Keene in Videoland. El si catelul lui, Duke, sunt chemati in Videoland printr-un vortex (Ultimate Warp Zone) care se formeaza in televizoul lui si care il trage in noul taram. Aici tanarul trebuie sa implineasca o profetie antica si sa invinga fortele raului conduse de catre Mother Brain care salasluieste in taramul zburator Metroid. Colegii lui in aceasta aventura sunt printesa Lana (conducatoarea Videoland-ului), Simon Belmont, Mega Man si Kid Icarus. Echipa railor, condusa de Mother Brain, este formata din Eggplant Wizard, King Hippo si Dr. Wily. In fiecare episod apare cate un personaj diferit care provinde din jocurile momentului. Apar si personaje pozitive episodice cum este si Printesa Zelda despre care v-am vorbit deja.

Personaje pozitive:
– Kevin Keene
– printesa Lana
– cainele Duke
– Simon Belmont
– Kid Icarus
– Mega Man
– Game Boy

Personaje negative:
– Mother Brain
– King Hippo
– Eggplant Wizard
– Dr. Wily

Jocuri folosite ca inspiratie
:
– Donkey Kong
– Metroid
– Castlevania
– The Legend of Zelda
– Dragon Warrior
– Mega Man
si altele.

Episoade: 34 episoade pe parcursul a 3 sezoane

La inceputul anilor ’90 au fost realizate si unele benzi desenate ca parte a seriei “Nintendo Comics System” publicata de catre Valiant Comics. Seria este mult mai serioasa si usor diferita fata de serialul de desene animate si include unele personaje noi.

Mai multe info pe fansite-ul Captain N.

In concluzie, cati dintre voi v-ati imainat vreodata ca o sa puteti sari prin ecranul televizorului ca sa ajungeti in lumea jocului preferat? Eu una am visat asta. :D

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back