The Jackson 5ive show

j5cel Avand in vedere ca sigur nu exista om care sa nu fi fredonat macar o data o melodie a lui Michael Jackson si noi toti de aici suntem intristati de trecerea lui in nefiinta, am zis ca cel mai frumos tribut pe care il putem aduce este sa va readucem aminte de un serial de desene animate pe care eu cel putin l-am urmarit amuzata cand eram mica.

The Jackson 5ive” este un serial de desene animate produs de Rankin/Bass si Motown Productions (casa de discuri unde s-a lansat el pentru prima oara) si a avut premiera pe 11 septembrie 1971 pe ABC. Seria a durat pana pe 1 septembrie 1973 si a fost redifuzat in anii ’80 cand popularitatea lui Michael Jackson era uriasa.

Desenele animate ii prezinta pe cei cinci frati Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon si Michael, si aventurile lor prin concerte, fiind adesea insotiti de producatorul lor si in viata reala, Berry Gordy, sau de o Diana Ross fictiva. Show-ul merge pe aceasi premisa ca si “Alvin & the Chipmunks” sau “Josie and the Pussycats“.

Vocile nu au putut fi date de catre cei cinci frati din cauza programului lor agitat, dar muzica era cea originala cantata de super grupul Jackson 5. Genericul este format dintr-un medley realizat din melodiile de top ale grupului: “I Want You Back“, “The Love You Save“, “ABC” si “Mama’s Pearl“. In timpul show-ului melodiile au fost preluate de pe albumele de debut ale trupei si de pe albumul solo a lui Michael Jackson, “Got to Be There” cat si “Lookin’ Through the Windows“.

Nici animalele lui Michael din viata reala nu au “scapat” fara sa fie incluse: in show apar soriceii Ray si Charles, si sarpele Rosey.

Acestea fiind zise dorim sa va invitam sa urmariti genericul serialului de desene animateThe Jackson 5ive” si sa va bucurati de muzica lui Michael Jackson pentru ca acesta este singurul lucru care conteaza. :)

jackson_5ive_title_card
1 jackson-5-cartoon

Producatori: Rankin/Bass si Motown Productions
Animatie: studiourile Halas, Batchelor si Estudios Moro
Regizor: Robert Balser

Pagina Wiki

Tag-uri:

  • Kmeleon

    foarte frumos ce-ai spus la sfarsit. intr-adevar, muzica este singurul lucru care ramane si care conteaza.

    MULTUMESC!

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back