25 de ani de Istorie

april-52x49 Tot scriem de mai bine de un an……am scris despre multe desene animate, asa ca am zis sa facem in asa fel incat sa va fie mai usoara parcurgerea tuturor desenelor animate analizate aici , la noi pe blog. Ce facem pentru asta ? Pregatim o noua pagina , cu toate desenele despre care am scris. Pagina va include imaginea cu care incepe fiecare post in care facem recenzia unui desen animat, titlul , fie el in En , Ro sau original , si alte date care sa va ajute sa identificati desenul respectiv. De pagina se ocupa Kmeleon.
Ca si intro pentru aceasta noua pagina, as vrea sa facem o incursiune in lumea desenelor animate … un fel de Brief History of Cartoons :P

Astazi partea I25 Years of Cartoon Intros

Tag-uri:

 • Ariven

  Hello!

  Urmarind filmuletul mi-am amintit de un serial de desene animate difuzat prin anii ’90 pe TVR 1 sambata (cred) la amiaza, era despre Cristofor Columb. Nu era asa “exotic” si cunoscut ca cele prezentate insa avea o melodie tare agreabila (cel putin asa imi aduc aminte). Cred ca era la sfarsit. Versurile sunau aproximativ asa: “One man has sailed/Hundreds of years ago/Christopher Columbus was his name/Ta-ta-ta/ta-ta ta-ta ta-ta…” (nu stiu daca ajuta “ta-ta”-ul :d). Faza e ca am gasit ceva serii dar nu melodia.

  Toate cele bune!

 • Auziti copii…dar de ce nu faceti voi un concurs? Sunt sigura ca sunt atatia fani a blogului…eu una sunt:x
  si am si o idee de premii…desene animate… :d/ :x :d

 • Ariel

  Multumim mult pentru faptul ca esti fan al blogului :P. O sa apara si concurs… momentan ne gandim sa vedem in ce va consta. Multumim ca ne esti alaturi. Apreciem :)

 • Imi amintesc cand am scris prima data un post cu titlul Desenele Copilariei prin ianuarie 2007, long time ago. Si atunci ziceam ca e destul loc pentru siteuri ca cel de fata. Happy Birthday :)

 • Ariel

  Multumim !

Parteneri

 • AnimationMagazine.eu
 • Edge and Back