1 Iunie cu Jocurile Copilariei

CoardaHey! A venit timpul sa va povestesc cum a fost duminica in Parcul Carol. Recapitulam: Metropotam.ro a organizat de 1 iunie o intalnire dedicata jocurilor copilariei noastre. Asa ca, o multime de oameni mari s-au intalnit pur si simplu sa se joace si sa isi aduca aminte de vremurile cand bateam mingea de zor in spatele blocului.
Ariel si cu mine am fost si noi printre “copiii” din parc. Ratele si vanatorii, Tarile, Sotron, badmington, volei… si deja am obosit. Mai departe putin se juca Frunza. Experienta anului trecut cu acest joc m-a facut sa fiu un pic reticenta, desi mi se pare cel mai tare joc al copilariei. Altii jucau Patratica. Sau tenis de picior bineinteles (nu putea sa lipseasca, nu-i asa?).

TarileTarileJocurile copilariei in Parcul CarolJocurile Copilariei in Parcul CarolTwisterJongleriiPoiuriPatratica

Ce mi-a placut foarte mult a fost ca erau prezenti si cei de la Juggling Culture, cu poiuri si mingii si alte jonglerii. Am incercat si eu putin-putin, si le multumesc celor care au vrut sa ma invete dar se pare ca am doua maini stangi.:P
A, da, si coarda. Chiar sunt curioasa daca isi mai aduce cineva aminte cum se faceau toate numerele la coarda (si e valabil si pentru elasticul:P).
Oricum, a fost foarte frumos, si a meritat chiar daca a doua zi nu ma mai puteam misca deloc de febra musculara.:P
Si cum cardul meu de memorie a cedat inainte sa salvez pozele, ii multumesc lui Olix pentru poze, si va invit sa aruncati un ochi si pe pagina Metropotam dedicata evenimentului. ;)

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back