Super Mario Super Show

thumb-mario Recunosc ca nu am fost o impatimita a jocurilor pe computer. Daca e sa fiu onesta, nu m-am prea jucat niciodata. :D Cu toate acestea am urmarit cu sufletul la gura toate serialele de desene animate care aveau la baza un astfel de joc. M-am gandit ca este cazul sa incep sa va prezint unele dintre ele, asa ca azi incepem cu unul dintre cele mai cunoscute personaje de jocuri pe computer din totdeauna: Super Mario Bros!

Mario, Luigi, Toad si printesa Toadstool ne prezinta aventurile lor in Taramul Cipercilor (Mushroom Kingdom) in timp ce se lupta impotriva maleficului Rege Koopa. Pataniile lor, incepute in septembrie 1989, se desfasurau pe parcursul unui episod de cate 10-13 minute care incepea cu un segment live-action si continua cu un alt desen animat, The Legend Of Zelda, despre care vorbim saptamana viitoare. Actiunea se petrece in timpul setat de catre primul joc, dar contine muzica si personaje din cel de al doilea. Cei doi frati Mario ajung din greseala in Taramul Ciupercilor si, tot din greseala, infrang armata lui Koopa, salvand-o pe printesa care se pare ca avea puterea sa scape taramul de tiranie.

Seria rula de luni pana joi, vinerea fiind rezervata lui Zelda. ;;) Show-ul a durat 2 sezoane si a beneficiat de 65 de episoade. Mai multe detalii AICI.

De curiozitate va intreb, cati dintre voi ati jucat acest joc?


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back