Snow White Happily Ever After

Am observat ca avem foarte multi fani Alba Ca Zapada asa ca am zis ca trebuie neaparat sa va arat si o contiuare a cestei povesti pe care am urmarit-o cu multa placere si bucurie cand eram copil. Este vorba de filmul de lun metraj “Snow White Happily Ever After” realizat de catre Filmation care a fost realizat in 1988, dar a avut premiera in 1993.

Povestea continua din momentul in care cea originala s-a oprit. Lordul Maliss, fratele reginei cele rele, il fura pe print ca sa se razbune pe Alba Ca Zapada. Aceasta porneste in cautarea lui si, pe drum, le gaseste pe sotiile piticilor, Dwarfelles, care pleaca si ele in cautarea sotilor lor. Nu vreau sa va povestesc prea mult din actiunea acestui film deoarece v-as strica toata placerea. Desi filmul a fost criticat si nu a fost deloc un succes, mie, ca fetita,mi-a placut enorm si l-am vazut de vreo 20 de ori. :D Il aveam pe caseta, in italiana.

Va mai pot spune ca vocile personajelor sunt si ele celebre: Irene Cara este Snow White, Dom DeLuiseOglina Fermecata, Zsa Zsa Gabor Blossom, Linda GaryCritterina & Marina. Mai multe detalii despre personaje si actiune gasiti pe pagina oficiala de Wiki.

Va doresc vizionare placuta si sa-mi spuneti daca v-a placut acest film. ;)


Photobucket Photobucket

Tag-uri:

  • duchess

    Foarte frumos filmul . Felicitari !

  • fan disney

    a fost super tare acest film shi a fost o continuare f.reusita eu as face shi o parte a 3 a daca as fi producatorul acestui film.pentru producatorul acestui site as mai avea un fel de stire:d in cate am inteles va aparea tangled ever after adk partea a 2 a a filmului un poster din noul film puteti gasi pe google.

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back