Princess Gwenevere and the Jewel Riders

thumb-jewelDin 1995 venim cu un serial produs de o companie americana si una japoneza. Bohbot Productions si Hong Ying Animation si-au unit fortele pentru a realiza serialul “Princess Gwenevere and the Jewel Riders” cunoscut si ca “Starla & the Jewel Riders” sau “The Jewel Riders of Camelot“. Creatorul acestei serii este Robert Mandell cel care a realizat si “The Adventures of the Galaxy Rangers“, despre care promit ca o sa va vorbesc cat de curand.

Asa cum va puteti da seama si din titlu, numele personajului principal este inspirat din legendele regelui Arthur la fel ca si alte personaje din aceasta serie de desene animate: Merlin, Morgan le Fay si, ocazional, Doamna Lacului. Si locatia are acelasi nume: Avalon. In povestea noastra insa acesta este un loc fantastic un energiile magice sunt tinute sub control cu ajutorul Bijuteriilor Coroanei. Aceste bijuterii au fost furate de catre vrajitoare si printesa Gwenevere pleaca in cautarea lor.

Personaje principale:

Gwenevere: Cunoscuta si ca Starla, este printesa Avalonului si are 16 ani. Parintii ei sunt regina Anya si regele Jared si locuiesc toti impreuna in Castelul de Cristal in New Camelot. Este cea mai noua jewel rider, dar devine din primul episod lider datorita calitatilor ei. Este posesoarea Pietrei Soarelui si il calareste pe Sunstar, un unicorn inaripat.

Fallon: Este “baietelul” grupului. Prefera sa petreaca timpul cu baietii si il calareste pe Moondance. Piatra ei este Piatra Lunii.

Tamara: Este inteleapta grupului. Mai in varsta si mai experimentata decat Gwenevere, este posesoarea Pietrei Inimii cu ajutorul careia poate intelege animalele si poate tamadui.

Lady Kale
: Este personajul negativ principal. Sora geamana a reginei Anya si matusa lui Gwenevere, se infurie in momentul in care Merlin ii da Anyei Piatra Lunii si o face regina si jura ca se v-a razbuna pe tinutul Avalon. Este posesoarea Pietrei Intunecate.

Morgana: Este personajul negativ principal din sezonul al doilea al seriei. Este o vrajitoare legendara si creatoarea Pietrei Intunecate. Nu are nevoie de pietre magice pentru vrajitoriile ei si are figura unui elf.

Mai multe personaje.

– Episoade: 26 impartite in 2 sezoane
Serie jucarii


Photobucket Photobucket

Photobucket

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back