Double Dragon

thumb-dragon Continuam seria de desene animate inspirate din jocuri clasice pe computer cu echipa de batausi “Double Dragon“. Recunosc ca, desi si cand eram mica eram cu mintea la Barbie, trageam cu ochiul la serialele cu batai. :D

Imi aduc aminte destul de bine de acest serial de desene animate pentru ca aveam in vecini doi baieti care isi doreau cu ardoare sa fie ca cei doi “batausi” de fata. :)) Seria a fost produsa de catre DiC Entertainment si a rulat din 1993 pana in 1994 pe parcursul a 26 de episoade. Poveastea are toate ingredientele unui film despre karate pe care iubim sa il urmarim, dar nu recunoastem niciodata. Avem doi frati gemeni, Lee si Jimmy. Lee a fost cresucut de bunul si inteleptul maestru Oldest Dragon, iar Jimmy de catre maleficul Shadow Master. Cei doi ajung fata in fata in primul episod, fara sa stie nimic unul despre celalalt. Shadow Master il tradeaza pe Jimmy si acesta se alatura fratelui sau de partea binelui.

Cei doi pornesc lupta impotriva Shadow Master si in cautarea tatalui lor, John Lee, avand ca as in maneca, doua sabii magice care le dau puteri sporite. Poate aceste este si motivul pentru care ajung sa aiba niste talii asa…de viespiuta. =)) Recunosc ca acesta este elementul care mi-a ramas cel mai adanc intiparit in minte. :)) Sa ne dea si noua reteta!

Mai multe detalii, inclusiv lista de personaje AICI. Episoade AICI.

Cine recunoaste ca savura cand era mic asemenea povesti? ;))


Photobucket Photobucket

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back