Dilematix este la al cincilea numar

thumb-dilemaSigur multi dintre voi ati citit macar o singura data revista “Dilema Veche“. Mama mea cel putin este fana de ani de zile. De cand se numea doar “Dilema”. Uite ca aceasta revista are si un supliment pentru copii, denumit “Dilematix” si care a ajuns la al cincilea numar.

„Dilematix” ii invita sambata, 30 mai, de la ora 13.30, pe toti copiii cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani, impreuna cu parintii si fratii, la evenimentul de lansare a celui de-al cincilea numar al suplimentului. La intalnire, care va avea loc la ceainaria Carturesti (Str. Pictor Arthur Verona nr.13, colt cu Bld. Magheru), o vom avea alaturi pe Adina Popescu, coordonatorul suplimentului pentru copii al revistei „Dilema veche”.

Desi eu nu sunt in tara si nu voi putea participa la eveniment, va invit pe toti sa mergeti si sa va bucurati de acest frumos supliment si de premiile oferite in cadrul acestei lansari.

dilematix

Tag-uri:

 • emanuela

  As vrea si eu primul nr din rev Dilematix. Cum pot ajunge in posesia lui?

 • mihaela

  Vreau si eu sa stiu cand se posteaza pt revista dilematix de la liceu greco-catolic timotei cipariu ,am avut de spuns pintr-o intamplare ce meserie vrem sa avem cand vom fii mari??si acum nu stim cand vin raspunsurile??puteti sa-mi spune-ti??

  multumesc!!

 • Ada

  Acest lucru trebuie intrebat direct la revista.

Parteneri

 • AnimationMagazine.eu
 • Edge and Back