Johnny Cypher In Dimension Zero

thumb-johnMa intorc la iubirea mea, desenele animate vechi, rare si prea putin cunoscute de publicul de la noi. Aproape ca a devenit o obliatie moraladin partea mea sa prezint aceste desene animate superbe care au rulat acum multi ani pe canalele din America.

Azi avem tot o serie cu episoade scurte: “Johnny Cypher In Dimension Zero“. Povestea se invrte in jurul omului de stiinta Johnny Cypher care descopera ca are puteri supernaturale ce ii permit sa calatoreasca intre dimensiunile timpului si spatiului pentru a se putea lupta cu fortele raului. El este ajutat de catre frumoasa Zena si fiinta din altra dimensiune, Rhom.

Seria a debutat in 1967 in America si in 1968 in Japonia. Desi poate parea ca este un desen animat clasic, seria a fost produsa de catre oe Oriolo pentru Warner/Seven (Seven Arts) impreuna cu studioul japonez Studio Beez, TV Films si Children’s Corner. La inceput episoadele au fost realizate de jumatate de ora, ca apoi ele sa devina 138 de miniepisoade de cate 5 minute fiecare.

Voci:
Johnny Cypher – Paul Hecht
Zena – Corrine Orr
Rhom – Gene Allen

Mai multe detalii AICI si AICI.

Din nefericire nu am asit niciun episod intreg. =(( Ma gandeasc daca voi asi vreodata vreunul…


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back