Jenny la tennista – Ace wo Nerae!

thumb-jennyCand eram mica ma uitam fascinata la tatal meu care se uita, complet concentrat, la jocurile de tenis de la tv. Nu pot spune ca am fost mare fana a acestui sport, dar recunosc ca este unul dintre cele mai elegante si nobile sporturi din lume.

Vreau sa va povestesc azi despre un serial pe care l-am urmarit, pe bucati, pe RTL II cand eram micuta. Este vorba despre Ace wo Nerae, viata unei tenismene pe nume Jenny (Hiromi Oka in original), care, la 15 ani, este luata sub aripa profesorului Jin Munakata care o ajuta sa devina o mare tenismena. Munca este dura si profesorul pune intreaa echipa la munca grea. Jenny se zbate sa se antreneze nu numai fizic cat si psihic. Idolul ei este o alta fata pe nume Reika “Ochoufujin” Ryuuzaki, care este foarte buna la tenis.

Seria se bazeaza pe manga shojo creata de catre Sumika Yamamoto in 1972 si care a aparut in revista “Margaret“. In 1973 apare si varianta anime produsa de catre Tokyo Movie Shinsha si Studio Madhouse. Au urmat apoi Shin Ace wo Nerae! (TV, 1978), Ace wo Nerae! 2 (OAV, 1988) , Ace wo Nerae! Final Stage (OAV, 1988).

Personaje:

* Hiromi Oka (岡ひろみ ,Oka Hiromi?) Makoto Kōsaka in anime
* Reika Ryūzaki (竜崎麗香 ,Ryūzaki Reika?) Masako Ikeda in anime
* Jin Munakata (宗方仁 ,Munakata Jin?) Kōji Nakata in anime
* Takayuki Tōdō (藤堂貴之 ,Tōdō Takayuki?) Katsuji Mori in anime
* Kyoko Otowa – Kazue Komiya in anime
* Ranko Midorikawa – Kazuko Yanaga in anime
* Yū Ozaki – Michihiro Ikemizu in anime
* Takashi Chiba – Kenyū Horiuchi in anime
* Tomoyo – Mitsuishi Kotono in anime

Seria se desfasoara pe parcursul a 30 de episoade a cate 26 de minute fiecare si a fost difuzat, in original, intre 05.10.1973 si 29.03.1974.

Va invit acum sa pasim impreuna in lumea alba a tenisului si sa urmarim drumul spre glorie a lui Jenny!

Surse Anime News Network Wiki.

Generic:

Serie full:


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Tag-uri:

  • gaby

    nu i tradus de cind astept traducerea la acest desene de la acest desene am vazut cite desene frumoase sunt nici nu am stiut ca exista un asemenea sait dar cautind dupa traducerea acestui anime am dat peste o multime ,lam vazut in italiana si cum nu cunosc decit romaneste vreau sa il vad si in romaneste sper ca se va indura cineva sa il traduca

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back