Droids : The Adventures Of R2-D2 and C-3PO

thumb-starDaca ieri am discutat despre pasiunea mea pentru SF, nu puteam sa trec cu vederea un serial din seria Star Wars: Droids : The Adventures Of R2-D2 and C-3PO. Anul acesta a fost lansata seria de desene animateStar Wars: Clone Wars“, dar eu tot raman fidela desenelor old-school asa ca sper ca va voi incata si pe voi cu ceva detalii despre acest serial avand in vedere ca este duminica si aveti timp de citit si de vizionat desene animate.

Actiunea are loc intre perioada Star Wars Episode III: Revenge of the Sith si Star Wars Episode IV: A New Hope si a fost realizat, evident, tot de catre George Lucas. Lansat pe data de 7 septembrie 1985, pe ABC, seria de desene animate a tinut doar 13 episoade si s-a incheiat pe data de 7 iunie 1986. Cu toate ca face parte din creatiile lui Lucas, serialul este controversat si unii fani considera ca nu face parte din seria Star Wars pentru ca exista unele discrepante intre filme si aceasta. Cu toate acestea eu sincer ma bucur ca exista si aceste 13 episoade pentru sunt, si o sa fiu vesnic, o impatimita a tot ce inseamna desen animat vintage. Puteti gasi mai multe detalii AICI.

Acum, avand in vedere ca este duminica, va invit sa va relaxati si sa urmariti impreuna cu noi aventurile lui R2-D2 si C-3PO!

2664460220103321200s600x600q85

he_5_starwarsdroidsanimated starwarsdroids-geheimnisroon_fox starwarsdroids-vertrockneteplanet_fox

https://www.youtube.com/watch?v=C0kD3bbh4u0

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back