Pound Puppies

Titlu original: Pound Puppies
Episoade: 26 (13 + 13)
Anul: 1986-1989
Producator: Hanna-Barbera Productions
Transmis de: ABC intre 09.1986 si 02.1989

Poveste:

Pound Puppies a fost initial o linie de jucarii – caini care aveau nevoie de un camin. Dupa ce un special animat, produs de Hanna-Barbera, a fost difuzat in octombrie 1985, Puppies au devenit atat de populari incat au primit un serial animat saptamanal.

Personajele principale sunt Cooler (conducatorul grupului), Howler (inventatorul), Bright Eyes (cea mica), Whopper (comedianul), si Nose Marie (frumoasa si rasfatata). Cei cinci, cu ajutorul unui computer care controleaza subteranul, cautau familii pentru catelusii fara casa.
Cartierul general este situat sub terenul lui Millicent Trueblood. Acesta avea “puppy power” si putea vorbi cu caini, fiind la curent cu ce se intampla. Din nefericire, la moartea lui Millicent vila i-a revenit nepoatei ei malefice Katrina Stoneheart.
Katrina vrea sa distruga adapostul, dar planurile ei au fost distruse cand s-a descoperit ca adapostul si terenul inconjurator ii apartineau de fapt protejatei lui Millicent, Holly, o fetita care de asemenea are “puppy power.” Holly a devenit noul protector uman al cainilor, aparandu-i de atacurile Katrinei, fiicei acesteia, Brattina, si pisica ei Cat-Gut.
In urma succesului primului sezon, serialul a primit un nou sezon de 13 episoade.

In 18.03.1988 a fost lansat filmul “Pound Puppies and the Legend of Big Paw”, produs de TriStar Pictures. Actiunea se centreaza pe un obiect magic numit Bone of Scone. Un om malefic numit Marvin McNasty vrea sa il foloseasca pentru a domina lumea. Fara Bone of Scone, oamenii nu vor mai putea intelege ce spun animalele si, daca este stricata, Puppy Power va fi pierduta pentru totdeauna.

Fotografii:

Distributie:

Brattina – Adrienne Alexander
Nose Marie – Ruth Buzzi
Katrina Stoneheart – Pat Carroll
Bright Eyes – Nancy Cartwright
Holly – Ami Foster
Cooler – Dan Gilvezan
Howler – Robert Morse
Whopper – B.J. Ward
Catgut – Frank Welker

Echipa tehnica
Regizor: Don Lusk
Scenariu: Tom Ruegger, Earl Kress, Charles M. Howell IV
Muzica: Hoyt S. Curtin
Lista completa

Video:

INTRO sezonul 1

Descarcare: DezertSandsMan a pus pe YouTube ambele sezoane. Puteti folosi KeepVid pentru a descarca serialul.

Link-uri: Site oficial, Wikipedia, IMDb

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back