Yogi Bear’s All Star Comedy Christmas

Zilele trecute va spuneam despre primul Craciun al lui Casper in care invitati erau Yogi si prietenii lui, iar astazi am pentru voi unul din cele doua speciale create de Hanna si Barbera in care eroi principali sunt Yogi si Boo Boo. La fel ca si in cazul lui Casper, avem o multime de invitati, persoanje cunoscute de desene animate create de Hanna & Barbera: Huckleberry Hound, Quick Draw McGraw, Hokey Wolf, Augie Doggie si Doggie Daddy, Snooper si Blabber, Snagglepuss, Pixie, Dixie si Mr.Jinks, Magilla Gorilla, Wally Gator, Yakky Doodle dar si pe Fred si Barney.
Cu atatea personaje la un loc va ganditi ca acest special nu are cum sa fie decat extrem de amuzant.

Ei bine, prietenii lui Yogi si Boo Boo (o parte din gasca insirata mai sus) vin sa-l viziteze in parcul Jellystone pentru a petrece impreuna Craciunul. Cand Ranger Smith vrea sa-l anunte de vizita descopera ca cei doi plecasera la oras pentru a-si vizita prietenii. Afland ca Yogi si Boo Boo au fugit, gasca hotaraste sa plece in cautarea lor, dar Ranger Smith deja anuntase ca cei doi sunt fugari si cand acestia ajung in oras descopera ca erau asteptati si sunt cat pe ce sa fie prinsi. Incercand sa scape de urmaritori, se refugiaza intr-un magazin unde Yogi se deghizeaza in Mos Craciun, iar Boo Boo in elf. Mai tarziu ei cunosc o fetita pe nume Judy, care, crezand ca Yogi este Mos Craciun, ii spune ca dorinta ei era sa-si petreaca sarbatorile impreuna cu tatal ei.

Gata cu vorbaria, va las sa descoperiti ce se intampla mai departe.


Yogi Bear's All-Star Comedy Christmas Caper 1982 de theperminator

Credite
Regie: Steve Lumley
Scenariu: Mark Evanier
Producatori: William Hanna si Joseph Barbera
Muzica: Hoyt Curtin
Voci:
Mel Blanc – Barney Rubble, Bulldog, Security Guard #2
Daws Butler – Yogi Bear, Augie Doggie, Blabber Mouse, Dixie, Hokey Wolf, Huckleberry Hound, Mr. Jinks, Quick Draw McGraw, Snagglepuss, Snooper, Wally Gator
Henry Corden – Fred Flintstone, Security Guard #1, Policeman
Georgi Irene – Judy Jones
Allan Melvin – Magilla Gorilla, Chief Blake, Murray
Don Messick – Boo Boo Bear, Ranger Smith, Pixie
Hal Smith – J. Wellington Jones, Sergeant, Zookeeper #1
John Stephenson – Doggie Daddy, Announcer, Butler
Janet Waldo – Bus Depot PA Voice, Lady on the Street, Mrs. Jones, Murray’s Wife
Jimmy Weldon – Yakky Doodle, Zookeeper #2
Durata: 25 minute
Data premiera: decembrie 1982

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back