Mickey’s Once Upon A Christmas

Filmul de astazi a avut premiera pe 7 decembrie 1999 si ofera ocazia de a urmari cateva dintre cele mai iubite personaje create de Disney. El contine trei povesti in care, pe rand, protagonisti sunt Donald, Daisy si cei trei nepoti Huey, Dewey si Louie, apoi Goofy si fiul sau Max, iar in ultima Mickey si Minnie Mouse.

Stuck On Christmas
E ziua de Craciun si cei trei neastamparati nepoti ai lui Donald se distreaza atat de bine incat seara, inainte sa adoarma, isi doresc ca in fiecare zi sa fie Craciun. Dorinta le este implinita dar curand descopera ca exista un motiv foarte intemeiat pentru care Craciunul sa fie doar o data pe an.

Have Yourself a Goofy Christmas
Dupa ce trec printr-o adevarata aventura, ca sa poata trimite scrisoarea lui Max pentru Mos Craciun, Goffy si fiul sau se intorc acasa pentru a termina pregatirile de Craciun. Vecinul Pete ii spune lui Max ca Mos Craciun nu exista si micutul se intristeaza foarte tare. Lucrurile se complica cand Max il descopera pe Goofy inmcracat in hainele Mosului. Rezultatul este ca Goofy decide sa-si petreaca noaptea pe acoperisul casei pentru a vedea sosirea Mosului. Max, impresionat de hotararea tatalui sau de a demostra ca Mosul exista, face tot ce poate pentru a-l inveseli pe acesta in momentul in care Goofy nu mai are nicio speranta.

Gift of the Magi
MIckey si Minnie Mouse muncesc foarte mult pentru a-si darui unu altuia cadourile perfecte: Mickey voia un lant de ceas pentru Minnie, iar Minnie voia o cutie pentru muzicuta lui Mickey. In ciuda eforturilor lor, cei doi nu reusesc sa castige banii de care aveau nevoie. Totul sa termina insa cu bine, pentru ca spiritul Craciunului inseamna sa daruiesti si nu ce daruiesti.

Regie: Alex Mann
Scenariu: Richard Cray
Voci:
Wayne Allwine
Tony Anselmo
Bill Farmer
Russi Taylor
Diane Michelle
Tress MacNeille
Shaun Flemming
Jim Cummings
Frank Welker
Alan Young
Muzica: J. Eric Schmidt
Distribuit de: Buena Vista Home Entertainment

Tag-uri:

  • O boy o boy o boy…

  • Kmeleon

    @Moni : asa am zis si eu dupa ce l-am revazut dupa nush cat timp :))

  • f frumaose desenele astea…si acum de craciun e frumos sa ne amintic de copilarie si sa revedem aceste desene:x

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back