Goof Troop Christmas

Da, lui Disney i-a placut Craciunul (sau cel putin asa cred eu) asa ca astazi va aduc un special cu unul dintre cele mai hazlii personaje ale sale: Goofy Goof.
Goof Troop Christmas face parte din seria Goof Troop (1992-1993) si a fost difuzat la sfarsitul sezonului 2 pe 5 decembrie 1993. Incepand cu anul 1994 numele acestui desen animat a fost schimbat in Have Yourself a Goofy Little Christmas, asa ca daca o sa intalniti cele doua nume sa stiti ca este unul si acelasi lucru.

In fiecare an Goofy il lasa fara curent pe Pete (fostul sau colog de scoala) si ii distruge decoratiunile exterioare din cauza neindemanarii sale asa ca acesta se hotaraste sa-si duca familia in Colorado. Goofy si fiul sau Max raman astfel sa petreaca sarbatorile singuri si, in ciuda eforturilor sale, Goofy reuseste sa transforme totul intr-o mare catastrofa. Rezultatul este ca cei doi ajung in acelasi loc cu Pete si familia lui.
Urmariti nebuniile lui Goofy si sunt sigura ca o sa gasiti si o morala despre spiritul Craciunului, despre familie si despre prietenie ;)

Goof Troop Christmas Special

Vezi mai multe video din animatie

Regie: Paul si Gaetan Brizzi
Producator: Robert taylor
Scenariu: Jymn Magon
Muzica si text “Raindeer Rumba” : Randy Petersen si Kevin Quinn
Produs de: Walt Disney Television Animation
Durata: 24 minute
Voci:
Nancy Cartwright … Pistol Pete
Jim Cummings … Peter Pete Sr.
Bill Farmer … Goofy Goof
Dana Hill … Max Goof
Rob Paulsen … P.J. Pete
Frank Welker … Grizz, Waffles, Chainsaw
April Winchell … Peg Pete

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back