Casper’s First Christmas

Hanna si Barbera nu puteau sa-l lase pe Casper fara sa petreaca Craciunul si asa s-a nascut acest film in care oaspeti sunt cateva personaje foarte cunoscute: Yogi Bear, Boo Boo, Huckleberry Hound, Snagglepuss, Quick Draw McGraw, Augie Doggie si Doggie Daddy plus prietenul lui Casper, Hairy Scary.

Casa in care bantuiau Casper si Hairy Scary urma sa fie demolata asa ca cei doi trebuie sa gaseasca o noua casa in care sa se mute dupa Craciun. In eventualitatea ca Mos Craciun isi va face aparitia si pe la el, Casper ii scrie o scrisoare si isi pregateste ciorapelul. Yogi si prietenii lui se indreaptau spre o cabana dar se ratacesc, ajung la casa lui Casper si hotarasc sa se opreasca acolo pentru a petrece Craciunul. Intreaga trupa se ocupa de decorarea casei si cand Casper se intoarce din cautari ramane foarte surprins de ce gaseste. Doar ca Hairy Scary nu are de gand sa-i lase pe Yogi si ceilalti sa fie linistiti de Craciun. Casper pe de alta parte, vrea sa se imprieteneasca cu noii veniti asa ca intra in casa si le spune lui Yogi si Boo Boo ca vrea sa fie prietenul lor. Desi speriati la inceput, cei doi, animati de spiritul Craciunului, il accepta langa ei.

Va las sa vedeti cum va fi acest prim Craciun al lui Casper, daca Hairy Scary va renunta la planurile lui si daca cei doi vor avea in final o casa a lor.


Casper's First Christmas de theperminator

Regizor: Carl Urbano
Producatori executivi: William Hanna and Joseph Barbera
Producator: Alex Lovy
Scenariu: Bob Ogle
Muzica: Hoyt Curtin
Data premiera: 18 decembrie 1979
Durata: 30 minute
Voci:
Julie McWhirter – Casper
Daws Butler – Yogi Bear, Huckleberry Hound, Augie Doggie, Quick Draw McGraw, Snagglepuss
Don Messick – Boo Boo
Hal Smith – Santa Claus
John Stephenson – Doggie Daddy, Hairy Scary

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back