Web Woman

Mai nou, atat eu cat si Kmeleon, suntem la vanatoare de raritati. Seriale sau filme de care multni nu stiu sau care, din diferite motive, nu au fost comercializate pe DVD sau in numar foarte mare. Facem asta pentru sunt atat de multe desene animate care merita cu adevarat sa fie revazute.

Unul dintre aceste “raritati” este seria “Web Woman” realizata de catre Filmation. Asa cum va spuneam, cu putin inainte ca Marvel sa scoata Spider Woman, a fost creat personajul Kelly Webster care este in realitate un super erou cu puteri care cuprind intreg universul insectelor. Datorita faptului ca a salvat un extraterestru-insecta, ea primeste un inel magic care ii da toate aceste puteri si o transforma intr-un luptator al dreptatii. Extraterestul este unul dintre supusii misteriosului Scarab care conduce statia spatiala Citadel 7.

Puterile ei includ iesirea din inelul ei a unei substante care seamana cu panza de paianjen, dar nu se stie, din cauza lipsei episoadelor, daca putea sa si mearga pe pereti ca si Spider Woman. In ajutorul ei vine Spinner impreuna cu care piloteaza nava Web Trac. Atunci cand se schimba din Kelly in Web Woman, ea spunea cuvintele: “Insects of the world. Small creatures of the cosmos. Lend me your powers now.“. Inamicii ei sunt: Dr.Abyss, Madame Macabre, Tzetse.

Seria a avut premiera pe 9 septembrie 1979 in cadrul show-ului “Tarzan and the Super 7” si a durat timp de 10 episoade. Din nefericire, in afara de “Batman” si “Space Sentinels & Freedom Force” plus live-action-ul “Jason of Star Command“, celelalte segmente ale acestui super show nu au fost vreodata scoase pe DVD sau video si se pare ca nici nu o sa apara vreodata din cauza unor probleme legale. :(( Chiar nu exista NIMENI care sa le aiba? =(( In afara de ce am gasit pe YouTube nu exista niciuun episod din Web Woman.

Episoade:
1. “The Rainmaker”
2. “The Eye of the Fly”
3. “The World Within”
4. “Madame Macabre’s Calamity Circus”
5. “Red Snails at Sunset”
6. “Send in the Clones”
7. “The Sun Thief”
8. “Dr. Despair and the Mood Machine”
9. “The Perfect Crime”
10. “The Lady in the Lamp”

Daca cumva aveti vreo sursa va rog sa imi spuneti. =((

Pana una alta va las in compania unor poze cam de proasta calitate si a episoadelor pe care le-am gasit pe YouTube.

WikiTag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back