Valley Of The Dinosaurs

Este clar. Sunt in perioada de desene animate. :) O las pe Kmeleon cu animeurile si eu trec in revista mai multe seriale celebre de desene animate.

Azi avem “Valley Of The Dinosaurs” a casei de animatie Hanna si Barbera. Si eu si Kmeleon suntem fericite pentru ca tocmai a aparut seria pe site-ul www.cartoonchaos.org (sorry…e cu invite only) asa ca acasa ma asteapta un torrent care se tot downloadeaza. ;;)

Pana ajung sa ma uit si eu, sa va povestesc in mare de aceasta serie. Desi foarte scurta, doar 16 eoisoade, stiu multe persoane care au fost si inca sunt fane. Povestea este axata in jurul familiei formata din omul de stinta John Butler, sotia lui Kim si copii Katie and Greg care intr-o zi pleaca, impruna cu cainele Digger, intr-o excursie de raftin pe raul Amazon. La un moent dat barca lor este prinsa intr-un vartej si ei sunt aruncati intr-o lume pierduta, preistorica. Acolo intalnesc o familie de oameni preistorici, Gorak, sotia Gara, copii Lok si Tara, cu care se imprietenesc. Urmeaza o serie de tentative de a se intoarce in lumea lor pe care le putti urmari mai jos.

Episoade:

1: Forbidden Fruit
2: What Goes Up
3: A Turned Turtle
4: The Volcano
5: Smoke Screen
6: Pteranodon
7: The Saber-Tooth Kids
8: After Shock
9: Top Cave, Please
10: S.O.S.
11: Fire
12: Rain Of Meteors
13: To Fly A Kite
14: Test Flight
15: The Big Toothache
16: Torch

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back