The Herculoids

Recunosc ca uitasem la un moment dat de “The Herculoids“, un super serial marca Hanna si Barbera. Serialul face parte din deja ultra-cunoscuta seria de sambata dimineata de pe canalele din America cand se difuzau cele mai frumoase desene animate posibile. :X

Serialul a vazut lumina televiziunii pe 9 septembrie 1967 si a durat pana pe 6 septembrie 1969 sub forma a 38 de episoade. In 1981 au mai aparut 11 episoade in cadrul show-ului “Space Stars“. Povestea este centrata in jurul unui grup format din super-animale care il ajuta pe regele Zandor din taramul Amzot, pe sotia lui Tara si pe fiul lor Dorno in lupta contra fiintelor raului.

The Herculoids

Zandor – este regele Amzot-ului de pe planeta Quasar. Armele sale sunt un scut care este ca un bumerang si o prastie care arunca pietre din foc si energie.
Tara – este sotia lui Zandor si mama lui Dorno. La fel ca si sotul, ea stie foarte bine sa arunce cu prastia.
Dorno – este fiul de 13 ani al lui Zandor si al Tarei.
Zok – este dragonul lui Zandor. Poate sa trimita raze mortale din ochi si coada, sa zboare prin cosmos si sa anihileze razele paralizante printr-o raza speciala in cercuri care ii iese din ochi.
Igoo – este o super fiinta cu un trup indestructibil.
Tundro – este un dinozaur ceratopsian care arunca pietre de energie din cornul cel mare din funtea sa. Aceste pietre explodeaza la impact.
Gloop si Gleep – sunt cele mai amuzante personaje ale seriei si sunt niste fiinte gelatinoase care isi pot folosi corpul pentru ai apara pe ceilalti Herculoids, se pot imparti in Gloop si Gleep mai mici, pot deveni parasute etc.

Prieteni: Space Ghost, Jan, Jace, Blip, King Zel of Zeelos si Monkey People; Princess Sirena of the Sun People; King Kayi of the Sand People.

Inamici: Andropon; Mutak of the Mutoids; Neron and The Gladiators of Kyanite; Mekkano the Machine Master; Brotak of the Bubble Men; Gorvac of the Android People; Kryton of The Crystalites; Amakk of the Amatons; Mekkor; Queen Skorra; Malak the Dwarf King and the Metal Apes; Sta-Lak; Darkon of The Faceless People; Sarko the Arkman; Konar of the Zorbots; Volton of the Electrode Men; King Turak of the Spider Men; Zaygot; Vipon of The Reptons; Maggon; King Markon and The Mole Men; Oton of The Time Creatures; Torrak; Lotak and the Gravites; Prokar of the Beaked People; Eurayus, King of the Snake Riders; Izzo of the Zeelos.

Mai multe detalii pe pagina de Wiki si pe acest fanpage.
Jucarii

Puteti viziona toate episoadele AICI.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back