Super President

DePatie-Freleng este o alta casa de productie faimoasa care ne-a incantat din 1963 pana in 1981 cu seriale ca “Spider Woman“, “Fantastic Four” “Looney Tunes” sau “”Merrie Melodies“. Despre unele am vorbit, despre altele o sa vorbim, iar astazi vreau sa va prezint un srial pe care l-am descoperit curand si care m-a distrat pentru ca are oarece legatura cu intreg climatul politic din lume, mai ales din America. :P

Il cunoasteti pe “Super President“? :)) Nici eu nu-l cunosteam si am aflat de el intamplator plimbandu-ma pe internet. Serialul a avut premiera pe NBC pe 16 septembrie 1967 si este format din 30 de episoade care au durat pana pe 28 decembrie 1968.

Ideea din spatele show-ului este una cu advarat noua si foarte, foarte amuzanta: presdintele Americii, James Norcross, trece printr-o furtuna cosmica si primeste puteri de super erou. :)) El are acum super putere fizica si se poate transforma in orice. Partea cea mai amuzanta vine cand aflam ca are un pasaj secret in Biroul Oval de unde ajunge la automobilul sau de supe erou. :)) Asa de rau imi pare ca nu am episoadele pentru ca sigur m-as fi distrat copios la o asemenea secventa. Singura persoana care stie adevarata identitate a lui Super president este consilierul lui, Jerry Sayles.

Din nefericire acest show nu a avut deloc succes si a fst aspru criticat. :( Cu toate acestea as da orice sa-l vad. Stie cineva pe unde il gasesc?

WikiTag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back