Lady Georgie – Episodul 42

In episodul de azi Georgie il trezenste pe Lowell cu vestea ca si-a gasit de lucru. Lowell insa se simte tot mai rau, iar doctorul chemat la ei acasa ii spune lui Georgie ca nu mai are decat o luna de trait. Singura lui sansa este o operatie si convalescenta intr-un loc mai cald. Georgie incepe sa lucreze fara incetare pentru a strange banii necesari. Contele Gerald ii povesteste unui vechi prieten, Wilson, despre anii de exil si bucuria de a putea sa se intoarca in Anglia. Wilson este convins ca atentatul la viata reginei a fost organizat chiar de ducele Dangering iar contele este de acord deoarece ducele inca incearca sa-l omoare. Wilson il intreaba daca nu vrea sa lupte pentru a-si demonstra nevinovatia, dar acesta nu mai vrea sa fie implicat in jocurile politice care i-au luat familia. Scopul lui este sa-si gaseasca sotia si fiica. Stie ca fratele lui, doctorul Skiffins, a murit in Australia si banuieste ca si familia lui e moarta.
Arthur este tot mai apasat de situatia in care se afla, cand Irwin vine si ii spune ca va merge cu Marie la o petrecere. Arthur nu mai vrea sa joace aceasta sarada, desi Marie il iubeste cu adevarat. Aflam ca Marie si Irwin nu l-au vrut mort, lucru care l-a salvat. Arthur insa ar fi preferat sa fie mort decat umilit astfel.
Joy ii spune lui Abel despre petrecerea la care va participa familia Dangering si ca Arthur va fi acolo. Abel pleaca imediat si cumpara toti caii propietarului din episodul trecut si ii da acestui instructiuni. Marie si Arthur pleaca la petrecere cand mai multi cai liberi se indreapta drept spre ei. Abel se afla calare pe unul dintre cai si incearca sa-l ia pe Arthur, dar un foc de pistol tras de Irwin ii zadarniceste planul. Irwin mai trage un glonte chiar pe langa fata lui Arthur, intrebandu-l apoi cine era baiatul care aparuse si ii promite ca la urmatoarea incercare il omoara. Abel promite ca data viitoare va reusi sa-l salveze pe Arthur, in timp ce acesta ar vrea ca fratele lui sa nu mai incerce asa ceva pentru ca viata amandoura ar fi in pericol. Insa intamplarea i-a redat pofta de viata si se gandeste la Georgie.
Aceasta lucreaza pana seara tarziu, patroana preocupandu-se pentru sanatatea ei, apoi ii lauda munca si ii primite ca o va plati extra pentru eforturile ei. In restul episodului aflam ce plan are Georgie pentru a-l salva pe Lowell si ce descoperire face contele Gerard referitor la familia lui.

Puteti descarca episodul de aici.

Actualizat in 02 aprilie 2009 de Monica.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back