Lady Georgie – Episodul 38

Abel a aflat ca Arthur a venit si el la Londra si se intreaba unde este. Georgie si Lowell viziteaza un targ. Georgie este extaziata, amintindu-si ultima vizita la un targ, impreuna cu fratii ei. Lowell vede diferenta dintre ei si este descurajat. In fuga ei dupa catelusii scapati, Georgie ajunge la o nunta. Le ureaza mult noroc mirilor si acestia ii invita pe ea si pe Lowell la petrecere. Lowell protesteaza, dar accepta sa ramana. Mireasa ii impinge spre ringul de dans, unde Lowell o roaga din nou sa plece. Plina de energie, Georgie il face sa danseze cu ea. Mireasa ii spune ca este o croitoreasa si o invita pe Georgie la ea sa o invete sa-si faca rochia de mireasa. Imediat insa perechea observa mainile nemuncite ale lui Lowell si hainele lui scumpe. Intelegand ca este un nobil, invitatii devin reci cu cei doi indragostiti si aproape ostili cand cineva il recunoaste. Din fericire, mirii ii roaga pe invitati sa nu faca diferente sociale, ii felicita pe cei doi pentru viitoarea lor nunta si ii invita pe toti sa continue petrecerea. Apelul celor doi are succes, dar Lowell se simte tot mai nelalocul lui. La scurt timp incepe sa se simta rau si Georgie decide sa plece. Sunt insotiti de urarile de bine ale mirilor si de cei doi catelusi cumparati. Georgie ii cere scuze lui Lowell ca nu a avut mai multa grija de el, dar acesta ii spune ca in ultimele zile s-a consumat mult si ca nu e vina ei.
Intre timp Elisa ii cere unchiului ei sa razbune umilinta cauzata de Lowell, iar acesta ii promite ca Lowell va fi al ei.
Abel ii povesteste lui Joy ca nu a gasit-o pe Georgie iar aceasta ii spune ca i-ar place sa fie sora lui. Apar insa doi barbati cu intentii foarte putin onorabile, care il confunda pe Abel si incearca sa-l omoare. Sa vedem impreuna daca va reusi sa scape.

Actualizat in 02 aprilie 2009 de Monica.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back