Lady Georgie – Episodul 36

A venit iarna. Abel isi continua cautarile dar inca fara rezultat. Joy ii spune ca a gasit un marinar de pe vaporul cu care a venit Georgie si ii da adresa ei. Abel pleaca in fuga, urmat de papagalul lui. Acasa la Katherine familia este nerabdatoare sa-l cunoasca pe Lowell. Katherine o intreaba pe Georgie daca ea si Lowell s-au sarutat, facand-o pe fata sa iasa in gradina de jena. Acolo o gaseste papagalul lui Abel, care ii repeta numele. Georgie il cheama la ea si pana la urma se urca in copac dupa el. De sus il vede pe Abel si amintirile o coplesesc. Incantata de vederea fratelui ei, i se arunca in brate. Insa Abel ii spune ca vrea sa se casatoreasca cu ea, lucru care o indeparteaza de el. Tocmai atunci apar Katherine si mama ei, carora li-l prezinta pe Abel ca pe un prieten drag si vechi.
In casa Junior este entuziasmat de reintalnirea cu Abel, uimind-o pe Katherine cu vivacitatea lui. Abel traieste inca cu iluzia ca Georgie se va casatori cu el.
Intre timp, tatal lui Katherine este angajat de unchiul Elisei ca sa organizeze nunta ei cu Lowell.
Georgie si Abel isi impartasesc intamplarile din ultima vreme. Abel o intrerupe povestindu-i planurile lui pentru viitorul lor, dar Georgie il refuza. Ii marturiseste ca este indragostita de altcineva si ca urmeaza sa se casatoreasca peste cateva luni. Cum va reactiona Abel vazandu-si visele spulberate? Sa aflam impreuna.

Puteti descarca episodul de aici.

Actualizat in 02 aprilie 2009 de Monica.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back