Lady Georgie – Episodul 35

Episodul de azi incepe cu scena dintre Lowell si Georgie. Primul este atat de bucuros sa o revada incat ii trebuie toata puterea pentru a se controla. Intre timp Abel soseste la Londra, insotit de papagalul ce i-a devenit tovaras. L-a invatat sa spuna numele lui Georgie, sperand ca asta il va ajuta sa o gaseasca mai repede. Georgie ii povesteste lui Lowell tot ce s-a intamplat de la despartirea lor in Australia. Ii marturiseste scopul ei de a-si gasi tatal iar Lowell ii promite sa o protejeze si ca vor trai impreuna pentru totdeauna. Cei doi pleaca sa-i caute fetei o rochie in camera mamei lui. Georgie afla ca parintii lui Lowell sunt aproape absenti in viata fiului lor si ca au o casnicie bazata doar pe interes. Isi propune sa-l ajute sa treaca peste durerea pe care i-o simte si este in culmea fericirii cand Lowell ii spune ca ii va marturisi bunicii lui in aceeasi zi de intentia de a se casatori cu ea si va rupe logodna cu Elisa. Cei doi, fericiti, pleaca in cautarea de dulciuri pentru a potoli foamea lui Georgie.
Abel este descurajat de lipsa de rezultate si este pacalit de o fetita care ii vinde o cutie de chibrite in schimbul promisiunii ca-i va spune ce stie despre Georgie. Fetita insa nu stie nimic, dar cand vede moneda pe care i-a dat-o Abel, care depaseste cu mult pretul cutiei, decide sa incerce sa o gaseasca pe Georgie ca multumire.
Acasa la Lowell, cei doi indragostiti sunt fericiti. La sosirea bunicii lui Lowell, insotita de Elisa, Lowell o ascunde pe Georgie in camera de langa. Ii va marturisi Lowell bunicii lui ca este indragostit de o fata de rand si ca vrea sa rupa logodna cu Elisa, o fata de familie foarte buna? Vom afla in episodul de azi.

Actualizat in 02 aprilie 2009 de Monica.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back