Lady Georgie – Episodul 34

In sfarsit, Georgie a ajuns in Londra. Katherine si tatal ei o conving sa vina sa locuiasca cu ei. Inainte de a parasi portul Georgie isi ia la revedere de la doctorul Skiffens. Descopera cu tristete ca numeni nu a venit sa-l caute si ca nu are nici o pista catre tatal ei.
Lowell viseaza la timpul petrecut in Australia si la Georgie, satul de cele 7 zile de stat in pat si pleaca fara permisiune afara.
Acasa la Katherine o intalnim pe mama acesteia. Tatal i-o prezinta pe Georgie, iar Katherine face o criza de gelozie, declarand ca Georgie este doar prietena ei. Povestile calatoriei o incanta pe mama lui Katherine iar tatal ii promite ca a doua zi o va duce la resedinta familiei lui Lowell, pe care ii cunoaste de la diferite evenimente mondene.
Intre timp Lowell, in sfarsit in aer liber, se gandeste la ea. Din nefericire, boala lui se dovedeste mai grava decat s-a crezut si este dus de urgenta cu trasura la resedinta. In goana lor trec pe langa casa unde se afla Georgie. Aceasta nu intelege reactia lui Junior la trecerea trasurii, punand-o pe seama noutatii.
La scurt timp dupa Georgie, cu ajutorul lui Katherine si mamei acesteia, incepe sa se pregateasca pentru intalnirea cu Lowell de a doua zi. Cum va decurge intalnirea dintre cei doi iubiti? Sa aflam impreuna.

Actualizat in 02 aprilie 2009 de Monica.

Tag-uri:

  • paula

    uau!!!!!!!

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back