Lady Georgie – Episodul 33

Vaporul pe care se afla Georgie se apropie de Anglia. Katherine isi exprima dezamagirea de a se fi indragostit de un marinar si se bucura sa afle planul lui “Joe” de a nu urma aceasta cariera. Doctorul Skiffins o roaga pe Georgie sa ii acorde cateva minute si isi cere scuze pentru agresivitatea de la ultima intalnire. Ii povesteste despre fata blonda pe care o cauta si o roaga sa-i spuna orice detaliu ii vine in minte. Georgie decide sa nu-i spuna ca este o fata deghizata pana la sosirea in Anglia si doctorul pleaca dezamagit.
Intre timp Lowell si Elisa au ajuns in Anglia. Lowell este inca bolnav, dar crede ca sosirea pe uscat il va ajuta. Elisa incearca sa-l duca la o receptie de bun-venit, insa Lowell lesina.
Georgie este chemata la capitan, care ii incredinteaza misiunea de a fi cu ochii in patru in cautarea hotului de pe nava. Auzind ca Scotland Yard va cerceta cazul odata ajunsi in Anglia, lui Georgie ii scapa un gest de teama, dar isi revine repede. Kenny afla de la Georgie ca politia va investiga furtul bijuteriilor si decide sa scape cat mai repede de ea. Intr-o discutie cu tatal lui Katherine, Georgie obtine descrierea sticlei de brandy furata si isi aminteste de sticla cu care l-a vazut pe Kenny. Acesta in pauza de masa ii ofera un ceai si gestul lui spulbera banuielile lui Georgie. Nu stie inca ca ceaiul este otravit si i-l ofera doctorului Skiffins. Acesta incearca din nou sa afle detalii despre bratara iar Georgie il intreaba de ce o cauta pe fata blonda. Doctorul promite sa-i raspunda daca ii spune de unde are bratara, iar Georgie ii povesteste adevarul. Doctorul se afla fata in fata cu Georgie, fata pe care a cautat-o atata timp, dar cand incepe sa-i spuna cine l-a insarcinat sa o caute este oprit de efectul otravii. Cu ultimele puteri ii spune ca tatal ei l-a rugat sa o caute si ca traieste la Londra. Nu reuseste insa sa-i spuna numele, murind in bratele ei. La sosirea oamenilor, Kenny ii insceneaza lui Georgie moartea doctorului si furtul din cabina lui. Va reusi Georgie sa scape de acuzatii si sa dezvaluie adevarul despre Kenny?

Actualizat in 02 aprilie 2009 de Monica.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back