Lady Georgie – Episodul 30

In episodul de azi o vedem pe Georgie la lucru pe vapor. Din nefericire, sarcinile o depasesc si colegii o trateazau de sus. Se incurajeaza singura amintindu-si ca trebuie sa sjunga in Anglia cu orice pret. Intre timp Abel si Arthur se indreapta spre port in galop, sperand sa ajunga la timp. Jessica contempla de pe mal plecarea lui Georgie, savurand victoria si visand la viitorul cu Abel. Pe vapor se afla si doctorul Skiffins, care a cautat-o pe Georgie fara succes, dezamagit de esec. Doctorul si Georgie se intalnesc, dar nimic nu dezvaluie faptul ca este o fata iar doctorul nu vede bratara. Pe mal, Abel si Arthur au ajuns in port si afla ca Georgie a fost angajata ca mus. Abel nu crede ca poate face fata muncii. Cei doi afla ca vaporul a plecat deja, iar Arthur se arunca in ocean, inotand dupa vapor, sperand sa-i poata spuna lui Georgie ca o iubeste. Abel nu reuseste sa-l opreasca si este uimit de puterea sentimentelor lui Arthur. Georgie aude strigatele lui Arthur, dar este convinsa ca este doar imaginatia ei.
Jessica il abordeaza pe Abel, spunandu-i ca stie adevarul si il roaga sa se intoarca la ea, acum ca Georgie a plecat. Abel insa ii spune ca a folosit-o ca sa o uite pe Georgie si ii respinge avansurile.
Intors la mal, Arthur il gaseste pe Abel asteptandu-l. Acesta ii spune ca vrea sa plece in Anglia cu urmatorul vas si il intreaba daca vrea sa vina cu el. Arthur refuza, nedorind sa-si lase mama singura. Starea acesteia se inrautateste datorita remuscarilor si durerii.

Actualizat in 02 aprilie 2009 de Monica.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back