Micul Print

In 1978 avea premiera in Japonia, sub titlul Hoshi no Ojisama Puchi Puransu (Prince of the Stars: Petit Prince), un serial bazat pe celebra carte a lui Antoine de Saint-Exupery . Initial seria a avut 39 de episoade dintre care doar 35 au fost difuzate. In 1982 s-a inceput difuzarea seriei in SUA, pe canalul Nickelodeon, dar doar 26 de episoade au fost difuzate. Aceste 26 de episoade au fost puse si pe DVD in anul 2005, intrun set de 4 DVD-uri. Au mai fost lansate alte doua DVD-uri, la un pret mai mic, ce contin 3 sau 4 episoade fiecare.

Micului Print traieste pe un mic asteroid pe care il ingrijeste toata ziua. Singurii lui prieteni sunt Rose Girl si Swifty the Space Bird si din aceasta cauza se intampla ca de multe ori sa se plictiseasca. Atunci, el prinde cu plasa de fluturi o cometa si zboara catre Pamant in cautare de aventuri.

Din pacate n-am gasit nici macar un singur link pentru descarcare. Daca cineva il gaseste va rog sa-mi dati de stire la adresa noastra de mail desenelecopilariei [at] gmail [punct] com

Lista completa a episoadelor AICI

Opening italianEpisodul 7 Visit to Another Planet

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back