Marmalade Boy

Astazi am sa va scriu despre un anime numai bun pentru fetele romantice, carora le place sa suspine privind la un anime cu “love is in the air” :-> . Sa nu ma intelegeti gresit, imi plac si mie astfel de anime-uri, drept dovada ca sunt innebunita dupa Itazura na Kiss, dar genul meu se duce spre “magic, adventure, supernatural, sci-fi and so” :D.
Povestea este simpla: girl loves boy, boy loves girl but…. in astfel de situatii trebuie sa apara altii care se baga in relatia lor. Si, ca sa mai condimenteze putin povestea mai avem si una bucata familie ciudata :))
Miki are o viata normala, eleva la colegiu, prieteni buni, parinti care se inteleg foarte bine si care o iubesc. Dar, intro buna zi, toata viata ii este data peste cap atunci cand parintii o anunta ca au decis sa divorteze si sa se recasatoreasca cu alte persoane. Poate socul nu ar fi fost asa de mare daca peroanele cu care urmau sa se recasatoreasca nu ar fi format la randul lor un cuplu. DA, ati inteles bine, parintii lui Miki voiau sa faca schimb de parteneri. Ei cunoscusera cuplul respectiv pe cand se aflau in Hawaii, se indragostisera si gasisera aceasta solutie pentru a fi fericiti. Pentru a discuta situatia ivita, Miki si parintii ei se intalnesc cu celalalt cuplu la un restaurant. Aici ea descopera ca “ceilalti” aveau si ei un baiat de varsta ei pe nume Yuu, care se dovedeste a nu fi afectat de situatie. Cele doua familii hotarasc sa locuiasca impreuna pentru ca cei doi copii sa nu sufere de lipsa unuia dintre parinti. Si astfel incepe viata ciudata a lui Miki. Desi la inceput ea crede ca Yuu este un nesuferit, care nu stie decat sa o ia peste picior, ajunge sa descopere ca de fapt este un tip foarte afectuos, haios si nu in ultimul rand, atractiv. Incetul cu incetul se indragosteste de Yuu si ajunge sa formeze un cuplu cu el. Dar, lucrurile incep sa se complice atunci cand la mijloc apar relatiile lor anterioare. In paralel se urmaresc si povestile altor personaje din cercul celor doi.
Ce final va avea povestea lor va las sa descoperiti singuri. RECOMANDAT.

Gen: comedie romantica, shoujo
Autor manga: Wataru Yoshizumi
Original run: Mai 1992 – Octombrie 1995
Volume: 8

Regizor anime: Akinori Yabe
Studio: Toei Animation
Original run: Martie 1994 – Septembrie 1995
Episoade: 76

Regizor film: Akinori Yabe
Studio: Toei Animation
Original run: Martie 1995
Durata: 26 minute

Wikipedia, ANN, AniDB
Torrent e bun, e dual-audio, e in format .ogm

Va las un AMV full version OpeningOpening japonez din partea a doua a seriei

Ending #1

Ending #2

Ending #3

In majoritatea cazurilor televiziunile au pastrat melodiile de generic, inlocuind doar textul japonez cu altul in limba tarii respective. Singurii care fac exceptie, cel putin atat cat stiu eu, sunt italienii.
Opening italian

PS: in caz ca va intereseaza, exista si o serie live-action produsa in Taiwan
PPS: next stop: Yu Yu Hakusho! Stay tuned!
:->

Tag-uri:

  • cristina

    buna as vrea sa aflu cat mai multe despre tine si despre lista ta de filme anime pe care ai vazuto .eu ma numesc cristina si imi plac genurile de filme carora le place sa suspine privind la un anime cu “love is in the air si nu mai stiu nude sa caut daca imi poti da aidiul tau ar fi si mai super

  • Kmeleon

    mergi pe forum si vorbim acolo http://desenelecopilariei.com/forum/

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back