Cartea Junglei-anime

De-a lungul timpului, celebra carte a scriitorului Rudyard Kiplling a avut numeroase adaptari. Una dintre ele este cea despre care vreau sa va vorbesc acum.
Jungle Book:Shounen Mowgli a fost produs in 1989 de catre Nippon Animation si contine 52 de episoade, acoperind astfel un an intreg de difuzare. Seria a rulat sub diverse nume in lumea intreaga, inclusiv la noi in tara.

Titluri alternative
The Jungle Book: The Adventures of Mowgli – engleza
Neue Abenteuer Im Dschungelbuch Die Serie – germana
Le Livre De La Jungle – franceza
Mowgli Il Libro Della Giungla – italiana
El Libro De La Selva – spaniola
Jungle Boek – olandeza
Ksiega Dzungli – poloneza
Cartea Junglei
Vidakkokirja – finlandeza

Poveste
Intro zi, in timpul unui atac al tigrilor, o familie isi pierde copilul in jungla. Acest copil este gasit de o haita de lupi care il adopta si ii pun numele de Mowgli. Alexander si Luri, parintii adoptivi, il cresc pe baiat ca si cand ar fi fost un pui de lup. Seria urmareste aventurile lui Mowgli cam de cand avea 8-10 ani si intalnirile lui cu fiorosul tigru Shere Khan. Bineinteles ca nu lipsesc Baloo, ursul ce invata puii despre Legea Junglei, pantera neagra Bagheera, prietenul lui Mowgli si Akela, conducator haitei de lupi si cel mai intelept dintre toti. Ah, si sa nu uit de sarpele Kaa, de asemenea profesor si prieten al lui Mowgli.

Opening – Get Up / Toshiya IgarashiEnding – Chikyu no Ko / Ushio Hashimoto

Opening englez

Aici gasiti seria completa daca vreti sa o vedeti online. Daca vreti sa o downloadati, sa-mi spuneti si mie cand gasiti un torrent bun :”> … daca nu, oricand exista RealPlayer :D
ANN, Pagina Oficiala

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back