Sailor Saturn

thumb-saturn Sailor Saturn – aka Hotaru Tomoe este una dintre principalele personaje/luptatoare din uriasa franciza Sailor Moon. Este un personaj aparte deoarece este singura care nu are numele anglicalizat, nu apare deloc in filmele Sailor Moon si apare destul de putin in anime, in special in forma ei Senshi. In muzicaluri de asemenea a fost interpretata de numai putin de 9 actrite!

Fiind o fire putin retrasa, primele ei prietene sunt Chibi-usa si Usagi, ea si fanacdu-si aparitia ca fiind prietena lui Chibi-usa. Este de asemenea cea din urma luptatoare sailor care isi descopera puterile iar arma ei, Silence Glaive, este mortala. Intre manga si anime exista cel putin o diferenta: daca in primul caz ea este cyborg (sufera un accident si tatal ei, ca sa o salveze, o transforma in cyborg), in al doilea nu este. Mai mult de cat atat, in anime, Sailor Saturn nu este populara printre colegii ei din cauza puterilor evidente si a faptului ca se comporta ciudat fiind psedata de catre Mistress 9 de la varsta de 5 ani.

In anime, ea isi face aparitia in seria 3 sailor: Sailor Moon S.

Generic:

Aparitii:
Hotaru Tomoe in varsta de 12 ani, fiica lui profesorului Tomoe.
Mistress 9 – o aparitie demonica, desi foarte frumos reprezentata . Atat in seriile manga, cat si in anime, Hotaru este posedata de o forta straina, care se foloseste de ea pentru a il aduce pe pamant pe Pharaoh 90 (cu scopul de a distruge Pamantul). Aceasta creatura pune stapinire deplina pe ea cand va inghite cristalul inimii Chibiusei si dispare odata ce o salveaza Sailor Moon – chiar si cu pretul propriei vieti.
Sailor Saturn sau Soldier of Silence, Soldier of Destruction, Soldier of Ruin and Birth. Asa cum va spuneam si mai sus este ultima sailor care isi descopera puterile.
Princess Sailor Saturn – ca si celelalte luptatoare si Saturn este o printesa.
Stadii anime:
Apare in Sailor Moon S. Initial are 12 ani, apoi se transforma in Mistress 9(o tanara femeie), dupa care reinvie cu ajutorul lui Sailor Moon si apare ca bebelus. In Sailor Moon Stars apare din nou si creste foarte repede, transformandu-se dintr-un bebelus intr-o fetita de 12 ani.
Video:
Pentru cei care vor sa isi reaminteasca cateva dintre cele mai dragute momente din seria 3 difuzata pe italieni, va las mai jos 3 filmulete.


Sursa 1 2

Tag-uri:

 • Kata

  Vai cat de tare!! Uitasem de genericul asta. Eu am pe caseta video trase de pe Rete4 si Canale5 cateva episoade din seria asta. :)

 • denis

  :d super tare

 • denis

  imi amintesc de desenele astea:)>-

Parteneri

 • AnimationMagazine.eu
 • Edge and Back