Anime: Lady Georgie (1983)

Am promis ca o sa povesteasc ceva si despre acest super serial shojo desenat de catre incredibila Yumiko Igarashi care a realizat si “Candy, Candy“.
Georgie a aparut prima oara intr-o serie manga din 1982 realizata de catre Mann Izawa si ilustrata de catre Yumiko Igarashi. In 1983 a fost realizata seria anime Lady Georgie care contine 45 de episoade si s-a bucurat de un real succes.

Povestea se axeaza pe tanara Georgie care locuieste in Australia si afla ca este adoptata, secretul originii ei aflandu-se in bratara pe care o poarta la mana. Tatal ei moare si ea este invinuita de mama ei pentru acest lucru. Fratii ei vitregi insa se indragostesc de ea si astfel se creaza un triunghi amoros. Povestea continua in lumea plina de intrigi a Londei aristocrate in care Georgie este aruncata impreuna cu fratii ei vitregi Abel si Arthur.

De data aceasta vreau sa va prezint povestea seriei intr-un mod mai aparte si de aceea va invit sa urmariti paginile catalogului Panini unde o sa descoperiti si cateva imagini mai aparte pentru un shojo….


Lista episoade

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back