Jack si vrejul de fasole

Astazi am pentru voi primele 3 parti ale unui foarte dragut filmulet din 1974 cu deja clasica poveste “Jack si vrejul de fasole“.

Titluri alternative:
Jack and the Beanstalk
Jack et le Haricot Magique (franceza)
Jack Y Los Frijoles Magicos (spaniola)
Tom, Crosby und die Mäusebrigade (germana)
ジャックと豆の木 (japoneza)

Regizor: Gisaburô Sugii
Scenariu: Gisaburô Sugii
Data lansarii: 1974-07-20 Japonia, 1976-04-13 SUA
Torrent: AICI

Photobucket

Dintr-un motiv necunoscut prima parte are embedul scos asa ca va las linkul pana ajung acasa si reusesc sa copiez si sa reurc filmuletul.

Prima parte

Tag-uri:

 • baby.rux

  Hihih :)
  Unul dintre desenele vazute la “alb-negru” din care imi mai aminteam foarte bine doar scena cand… “o calca”… :D
  E un film foarte dragut! Enjoy it!!

 • blue-chan

  Ce amintiri…

  Prima oara am vazut filmul in germana, cand eram la gradinita; mama cumparase acum mai bine de 20 de ani varianta VHS, dublata in germana si tradusa (pe deasupra) in romana. Era un amalgam de voci pe caseta aia, insa melodiile si personajele m-au fascinat oricum.
  Apoi am crescut, m-am lovit de termenul “anime” si oiginile filmului mi-au devenit mai clare – in copilarie eram sigura ca este facut de germani.

  Ma supara insa faptul ca pe internet nu am gasit filmul decat in engleza, iar dublajul englezesc nu e prea reusit. L-as fi vrut in japoneza sau in germana, fiind cele mai bune variante in opinia mea. Cred ca in germana adaugasera replici si pentru Crosby si soricei.

  Oricum, “Jack to Mame no Ki” e un childhood favorite. Nu voi uita niciodata scena din biserica, aproape de final, cand totul este scufundat in nunate reci de verde si “preotul” din hartie le canta printesei si uriasului. Creepy and fascinating…

 • Pingback: Jack si vrejul de fasole part 2 | Desenele Animate ale Copilariei :: Sandy Bell, Sailor Moon, Candy Candy, Lidia()

 • Cornel

  Am avut ocazia sa-l vad prima oara la 9 ani in 1984 pe o rola de 8 sau 16 mm. Senzatia era iesita din comun , intrasem in poveste . Vizualizam actiunea de parca m-as uita acum la o Plasma 3D.

 • honogurai

  Partea 1 http://www.megaupload.com/?d=XQU85SAN
  Partea 2 http://www.megaupload.com/?d=X54F0KN2

  E varianta mkv, daca tin minte, cu audio in mai multe limbi. Vizionare placuta!

Parteneri

 • AnimationMagazine.eu
 • Edge and Back