Kiss Me Licia (Ai Shite Night)

Unul dintre anime-urile vazute de noi pe posturile italiene este Kiss Me Licia sau dupa titlul original, Ai Shite Night.

licia

Realizat dupa manga creat de Kaoru Tada incepand cu 1982, anime-ul a fost produs de Toei Animation intre anii 1983-1984 si s-a intins pe durata a 42 de episoade. Seria anime prezinta cateva diferente fata de manga, pentru ca a fost destinata unei categorii de varsta mai mici decat manga, si acopera numai o parte din acesta. De asemenea au fost schimate si anumite elemente din infatisarea personajelor.
Ai Shite Night este povestea lui Yaeko Mitamura (Licia), o pustoaica ce lucreaza la Mambo, un restaurant specializat in okonomiyaki. Intr-o zi ploioasa Yakko il gaseste pe Hashizō (Andrea), un copil de la gradinita care fugise de acasa impreuna cu pisica lui Giuliano, si se hotaraste sa aiba grija de ei. Putin dupa, in timp ce se plimba pe strada, Yakko se intalneste (Mirko), fratele mare a lui Hashizō, solistul formatiei Bee Hive. Acesta era preocupat de disparitia fratelui lui.
Intre Yakko si Gō se naste o frumoasa prietenie destinata a se transforma in dragoste. Din pacate lucrurile nu sunt asa simple pe cat par, pentru ca Yakko este iubita pianistului formatiei lui : Satomi. Intre cei doi baieti se formeaza o rivalitate ce va compromite succesul formatiei.
Ca si cand lucrurile nu ar fi fost suficiente, ca sa le complice si mai mult intervin Isuzu (Manuela) – prietena lui Iakko, care este indragostita de Gō si Meiko (Marika) – o fata puternica si ambitioasa, indragostita de Satomi.
Timpul trece si Yakko isi da in cele din urma seama ce simte cu adevarat pentru Gō, asta si cu ajutorul micutului Hashizō, care vede in ea figura mamei pe care nu a avut-o niciodata. Satomi se va indragosti de Meiko, iar Isuzu de un alt membru al formatiei cu care se va si logodi.La finalul seriei, Bee Hive sunt in culmea succesului si vor pleca intr-un turneu in Statele Unite, nu inainte ca cei doi membrii ai formatiei sa isi anunte oficial logodnele.

licia

Pentru ca a avut un succes enorm in Italia, in anul 1986 are premiera pe Italia 1 filmul “Love me Licia”, in care in rolul Liciei debuteaza ca si actrita nimeni alta decat Cristina D’Avena. Acest telefilm va fi urmat de altele: Licia dolce Licia (1987), Teneramente Licia (1987) si Balliamo e cantiamo con Licia (1988)

Sigla in italiana cantata de Cristina D’Avena, a fost cea mai vanduta in anul 1986.

licia licia licia
licia licia licia
licia licia licia

Wiki engleza ; Wiki italiana

Deci? V-a placut desenul acesta? :)

Tag-uri:

 • baby.rux

  :D Daaaaaaaa!

 • oana

  ai dreptate, au fost niste animeuri minunate si chiar as vrea sa le revad :d

 • :X:Xeu stiu italiana si le inteleg mama uitat cand eram mica si acum nu stiu de unde sa le iau:X

 • Pingback: Melodia zilei | Desenele Animate ale Copilariei :: Sandy Bell, Sailor Moon, Candy Candy, Lidia()

 • alessya

  wow….kt mi-au plakut aceste desene…ma uitam la ele pe un post german, pe rtl2…foarte faine…kt despre Ai Shite Night…si alea au fost mai mult dekt grozave…mai ales melodia de intro!!!!!!!!!!!

 • alessya

  * in varianta de italiana

Parteneri

 • AnimationMagazine.eu
 • Edge and Back